Aurora Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Un nou an şcolar, o nouă aventură împreună cu Aurora Mall

6 septembrie 2017
1900 x 850 (1)

Dacă școala te duce cu gândul la orele din sala de clasă, teme, tabla înmulțirii și pauza mare,ei bine noi ne-am propus să aducem ceva diferit în atenția celor mici. Şi cum altfel să celebrăm luna școlii decât cu o super petrecere „Back to school”?

În septembrie am pus la cale evenimente antrenante şi surprize pentru toți copiii! Începem pe 9 septembrie, ora 11:00, cu un super party pentru prichindei. Am pregătit pentru ei o cabină gonflabilă cash box unde va trebui ca cei mici să prindi bănuții Disney pe care ulterior îi pot transforma în premii utile si amuzante pentru ei: rechizite, jucării, dulciuri. Nici nu ne-am imaginat o petrecere de pomină fără face painting, modelare de baloane, bar cu limonadă și multe multe dulciuri.

Până pe 1 octombrie, în fiecare weekend, vrem să îi ajutăm pe micuți să își dezvolte creativitatea din ce in ce mai mult. Pentru că știm cât le place să se joace cu tot felul de culori, lipici, sclipici și forme din hârtie, le-am pregătit weekend de weekend între 11:00 și 13:00 ateliere de creație, unde sub îndurmarea atentă a animatorilor noștri, cei mici vor realiza obiecte care să îi ajute la școală: penar, genți pentru grădiniță, rame foto, suport pentru orar sau creioane!

Tot în luna școlii ne-am dorit să le oferim celor mici o alternativă de a-și petrece timpul liber dupa ce termină orele. Târgul activităților extrașcolare este locul unde şcolarii îşi pot găsi cele mai potrivite activităţi pentru timpul liber: dans, fotbal, karate sau arte plastice.

Desfăşurat în weekendul 15-17 septembrie, Târgul va găzdui instituții private de tip after school, școli de fotbal, dans, karate și tenis, precum Școala de fotbal „Claudiu Ionescu”, Afterschool „Five Steps”, Clubul „Karate Kyokushin Ronin Buzău”, Școala de dans Imperial, Afterschool Karate și Școala de tenis „Tenis As Buzău”. La eveniment va participa și Palatul Copiilor Buzău, care își va expune oferta de cursuri gratuite disponibile în următorul an școlar. Oferta „Târgului de activități extrașcolare” va fi completată de demonstrații de dans și karate.

Iata programul Targului:

Vineri, 15 Septembrie: între orele 17:00 – 20:00

Sâmbătă şi Duminică, 16 – 17 Septembrie: între orele 10:00 – 16:00.

 

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Property of