Noile colecţii te inspiră la cumpărături

Noile colecții de primăvară-vară 2019 defilează la Aurora Mall!

Descoperă-le, bucură-te de ele sau inspiră-te atunci când alegi un cadou pentru persoanele dragi din viața ta și bucură-te de toate surpizele pe care ți le-am pregătit în această primăvară. 

Vino pe Strada Dalmațieni 101 și câștigă premii!

Din 25 martie, de la ora 17:00, un nou serial va începe la Disney Channel: Strada Dalmațieni 101!

Dar până atunci, Strada Dalmațieni 101 poate fi găsită la Aurora Mall, în zilele de 23 și 24 martie, între orele 11:00-17:00, unde te aşteaptă o super provocare –  o vânătoare de comori cu premii. 

Vei avea de parcurs un traseu cu 5 puncte-cheie, fiecare punct atins însemnând o căsuță bifată pe talon. Odată traseul terminat și toate cele 4 căsuțe bifate, în zona 5 vei primi pe loc premii garantate şi vei fi înscris automat la o tombolă specială pentru câștigarea unuia dintre cele 5 kituri pe care le-am pregătit. Fiecare kit include produsele personalizate de mai jos.

 

Te răsfăţăm la început de primăvară!

La Aurora Mall, aducem primăvara în viaţa ta! În perioada 1-9 martie, te răsfăţăm cu o serie de activităţi ca să primeşti primăvara cu voie bună.

  • Pe 1 martie, doamnele şi domnişoarele care ne vizitează vor primi în dar un mărţişor simpatic   – vestitorul primăverii.
  • Pe 2 martie, sărbătorim primăvara cu un spectacol muzical live începând cu ora 11:00.  În plus, cei mici se vor bucura de un atelier de creaţie în cadrul căruia vor confecţiona mărţişoare pe care să le dăruiască mamelor.
  • 8 martie aduce doamnelor şi domnişoarelor surprize de Ziua Femeii-> sesiuni de machiaj cu produse AVON în intervalul 12:00-20:00 , zeci de premii pe loc de la AVON şi fotografii instant la cabina foto.
  • Pe 9 martie, celebrăm mucenicii cu un nou concert live de la ora 11:00 şi un atelier dedicat celor mici.  

Ne vedem la Aurora Mall, locul în care te bucuri de distracţie şi shopping.

Târg de Mărţişor

Ne apropiem de una dintre cele mai frumoase perioade ale anului-prima săptămână a lunii martie, în care toată atenția se îndreaptă către femeile din viața noastră și natura începe să ne zâmbească iar cu soare și vreme mai prietenoasă.

În perioada 21 februarie – 3 martie 2019, te aşteptăm la Târgul de Mărţişor, unde poţi găsi diverse modele de mărţişoare, accesorii, cadouri de sezon şi chiar dulciuri – pentru o binemeritată doză de energie între sesiunile de shopping. Fie că preferi mărţişoarele cu motive tradiţionale sau alegi să dăruieşti un mărţişor cu pietre semipreţioase, la Târgul de Mărţişor vei găsi nenumărate idei pentru un 1 Martie special.

Vestitorii primăverii îţi dau întâlnire la Aurora Mall.

Câştigă un city break la Paris oferit de Christian Tour şi sute de alte premii

În luna dedicată iubirii, îţi oferim şansa de a pleca la Paris alături de jumătatea ta, într-un city break de vis, oferit de agenţia Christian Tour. În plus, am pregătit premii zilnice garantate: produse de îngrijire pentru el şi ea de la SENSIblu, rame foto şi căni personalizate.

Cum te înscrii în campania iubirii? 

  • Cumpări produse și servicii de minimum 150 de lei pe maximum 2 bonuri din Aurora Mall
  • Mergi la standul de campanie pentru a-ți ridica premiul

Campania se desfăşoară în perioada 14-24 februarie, în intervalul 16:00-19:00. Grăbește-te! Primii 35 clienți din fiecare zi de campanie sunt premiați! Pot fi înscrise bonurile emise exclusiv în ziua respectivă în magazinele din Aurora Mall. Regulamentul campaniei este disponbil AICI.

Încă o veste bună: pe 14 februarie, te aşteptăm să sărbătorim împreună iubirea cu un program special dedicat îndrăgostiţilor. Detalii AICI.