Aurora Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

3 destinații de vis pentru luna de miere

8 iunie 2017
shutterstock_141460687 (1)

Visați la o lună de miere petrecută pe o insulă exotică sau la o aventură cum nu ați mai trăit niciodată, într-o destinație plină de mistere? Noi am căutat destinații de la capătul lumii unde atmosfera este perfectă pentru o lună de miere de neuitat. Statiunile de vis, cinele romantice, plimbările sub clar de lună vor face din vacanța ta o aventură de care vă veți aduce aminte cu cea mai mare plăcere.

# Punta Cana 

Punta Cana este considerată una dintre cele mai frumoase stațiuni din Republica Dominicană, oferind turiștilor tot ceea ce aceștia își pot dori. Clima din această zonă e caldă pe tot parcursul anului, cu o temperatură medie de 30°C pe zi. Relieful este format din savană și munți și influențează formarea precipitațiilor, care nu sunt foarte abundente în Republica Dominicană. În ceea ce privește serviciile, Lonely Planet a caracterizat Punta Cana ca fiind “epicentrul a ceea ce înseamna all-inclusive”.

# Maldive

Maldive te poartă cu gândul spre paradis! Are plaje cu nisip alb, lagune turcoaz, recife de corali lucrate artistic de mâna uimitoare a naturii, un splendid mozaic de pești multicolori, apusuri spectaculoase. Este într-adevăr o alegere minunată pentru vacanța de vis. Singura descriere care s-ar potrivi acestui grup de insule luxuriante, fiecare cu propriul recif de corali și lagune de peruzea plutind în idilicul Ocean Indian, este „Raiul pe pământ”.

# Bali

Supranumită „Insula Zeilor”, Bali este cea mai faimoasă insulă din arhipelagul indonezian. De-a lungul coastelor veți descoperi superbe lungimi de plajă și munți maiestuoși, iar interiorul oferă temple vechi de sute de ani, festivaluri cu artă locală unică și o populație prietenoasă. Cu o serie impresionantă de stattiuni turistice și asemenea atracții naturale, Bali este considerată bijuteria turismului indonezian.

Dacă vă grăbiți și vreți să dați o fugă până undeva mai aproape, mergeți la Aurora Mall și consultați-vă cu specialiștii de la Christian Tour din Aurora Mall pentru a alege cea mai potrivită variantă pentru luna voastră de miere!

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Property of