Aurora Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Pantofi pentru toate nunțile la care vei participa vara aceasta

15 iunie 2017
shutterstock_316272443

Vara nu este doar sezonul plajelor și al cocktailurilor reci, dar și al nunților. Fie că e prietena cea mai bună, verișoara alături de care ai copilărit sau o prietenă de birou, e musai să participi și trebuie să începi deja să îți alegi ținutele.

Însă nu toate nunțile sunt la fel și trebuie să îți adaptezi outfit-ul în funcție de alegerea, uneori, excentrică a mirilor. Iar dacă little black dress te salvează din orice situație, cu pantofii e altă poveste.

Ne-am plimbat prin magazinul Benvenuti și ți-am pregătit o selectie de pantofi pentru toate nunțile la care vei participa vara aceasta:

Nuntă la plajă

l

Dacă ajungi pe litoral atunci un lucru e clar: lasă tocurile cui acasă! Optează în schimb pentru o pereche de sandale flats sau platforme.

Nuntă ‘black tie’

k

La un eveniment formal, ne pare rău să îți spunem, dar nu poți merge fără tocuri înalte! Din fericie, Geox te așteaptă cu modele super comode!

Ceremoniile religioase

j

Dacă ești apropiată de miri, nu poți lipsi la ceremonia religioasă, dar nici nu poți merge în aceeași ținută ca la petrecere. Optează pentru pantofi cu toc pătrat și mic.

 

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Property of