Aurora Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Look de vedetă: Pășește în pantofii lui Meghan Markle!

7 decembrie 2017
meghan-markle-cover

Nu ai cum să nu știi cine este Meghan Markle. Dacă nu o cunoști pentru felul în care o interpretează pe Rachel Zane în serialul Suits, atunci sigur ai aflat până acum că l-a cucerit pe nimeni altul decât prințul Harry!

Să fie ea următoarea prințesă a Angliei? Nu putem decât să ne încrucișăm degetele… doar pentru viitoarele dueluri de outfit-uri între ea și Kate Middleton.

Acestea fiind spuse, Meghan este femeia momentului și suntem foarte curioase ce înseamnă să fii în pielea ei. Pentru că nu avem cum să aflăm, ne-am gândit să ne limităm măcar la a păși în pantofii ei, pentru că simțul stilului nu a trecut pe lângă tânara actriță fără să-și lase amprenta.

În Suits o vedem doar în stilettos, dar în viața de zi cu zi Meghan face trecerea către sport și casual foarte natural și foarte chic. Hai să vedem câteva look-uri de zi cu zi, dar și modele de pantofi cu ajutorul cărora îi putem copia ținutele:

 

Look #1 – Sport

1
Ghete Benvenuti

 

Look #2 – Romantic

2
Balerini John Galliano

 

Look #3 – Casual

3
Pantofi Benvenuti

 

Look #4 – Rock chic

4
Pantofi Sport Bradley

Așadar, dacă vrei să știi cum e să pășești în pantofii lui Meghan Markle, hai la shopping la Benvenuti în Aurora Mall. Nu garantăm că vei găsi un prinț, dar sigur vei arăta foarte cool!

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Property of