Aurora Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Cu ce încălțăminte asortezi rochia de banchet?

8 iunie 2017
shutterstock_144406708 (1)

Dacă termini liceul sau ești în ultimul an de facultate, atunci e clar o perioadă aglomerată pentru tine, cu examene, pregătiri, ore întregi de studiu și mult stres. Însă este un eveniment pe care îl aștepți cu nerăbdare, o binemeritată pauză acum, pe ultima sută de metri: banchetul de final!

Noi am spune ca distracția nu trebuie să se limiteze doar la seara aceea, dar să includă și toate pregătirile pe care le vei face pentru a arăta superb (de câte ori sărbătorești terminarea liceului sau a facultății?). Așa că măcar o dată pe săptămână, meriți să dedici câteva ore unei sesiuni de shopping și noi suntem aici să te ajutăm.

Ținuta va fi, sigur, una elegantă, demnă de covorul roșu. Iar la o rochie de seară sunt câteva modele de pantofi care merg la sigur și pe care îi vei găsi în magazinele din Aurora Mall. Iată mai jos ce trebuie să probezi:

# Încălțăminte cu baretă

Dacă vrei un look baby-doll, alege o pereche de sandale/pantofi cu bretea în jurul gleznei. Vei fi o apariție Audrey Hepburn veritabilă!

7

# Sandale cu toc

Dacă e vară, nu putem neglija sandalele. Optează pentru un toc înalt, dar comod, și nu uita să îți faci pedichiura!

8

 

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Property of