Aurora Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

5 tipuri de pantaloni pentru femeia modernă

4 iulie 2017
Untitled design (2)

În materie de pantaloni, tendințele pentru acest sezon sunt exact așa cum ți-ai dori să fie vara: relaxate! Mizează pe modele de pantaloni cool și stilați, care îți vor fi alături toată vara la birou sau la petreceri, ca acești pantaloni de la Orsay Aurora Mall:

 

#1. Pantalonii până la gleznă

 0

#2. Pantaloni cu talie înaltă și cordon

Pantalonii cu talie înaltă și cordon sunt una dintre noutățile sezonului, disponibili în diferite forme și culori: drepți, largi, evazați. Pot fi purtați atât cu toc, cât și fără, și merg de minune cu un body/ costum de baie sau top cu volane

9

#3. Pantaloni drepți cu pense

Sunt ideali și pentru ținutele de zi sau petreceri, nu doar pentru outfit-urile de birou. Asortează-i cu pantofi cu toc și un top pe masură.

8

#4. Blugi cu talie înaltă

Cu siguranță, talia înaltă este laitmotivul sezonului. Acești jeansi sunt o reinterpretare a blugilor clasici și arată foarte bine în combinație cu topuri mulate și tocuri pătrate.

7

#5. Pantaloni scurți din denim

6

Pantalonii scurți nu puteau lipsi din tendințele verii. La acest capitol, vedetele sezonului sunt pantalonii scurți din denim. Foarte versatili, te vor ajuta să creezi atât ținte casual, cât și mai elegante.

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Property of