Aurora Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

3 tipuri de sutiene pe care trebuie să le ai în garderobă

10 octombrie 2017
tipuri-de-sutien

Când vine vorba de modă, noi, doamnele, avem mult mai multe decizii de luat. Căci până te hotărăști cu ce ținută să impresionezi înainte să ieși din casă, trebuie să ai grijă ce lenjerie intimă alegi, ca să se potrivească cu hainele, mai exact sutienul.

Pare un articol banal, însă sutienul este unul dintre cele mai complexe piese de îmbrăcăminte cu numeroase modele din care poți alege. Astăzi noi vom vorbi despre 3 tipuri, pe care orice femeie trebuie să le regăsească în garderoba proprie:

Sutienul fără bretele

Nu îl  vei folosi în fiecare zi, însă nu știi niciodată când ai nevoie de el: pentru o rochie fără umeri, pe timp de vară când porți maiouri sau când ai o bluză mai decoltată și nu vrei ca bretelele sutienului să iasă își facă de cap cu ținuta ta.

Chiar dacă porți o cupă mai mare, nu îți fac probleme: acest tip de sutien este potrivit pentru toată lumea, atât timp cât îl alegi corect și cumperi un brand de calitate.

1

Sutienul negru

Ai încălca toate regulile modei dacă ai purta un sutien de altă culoare la un outfit negru, mai ales la o ținută de cocktail. Sutienul nu trebuie să fie vizibil sub hainele tale, iar sub little black dress trebuie să ai lenjerie de aceeași culoare!

2

Sutienul cu push-up

Sutienul cu push-up este, poate, una din cele mai bune invenții. Poți avea un bust generos foarte simplu, iar, în acest fel, poți cumpăra chiar și rochia aceea care nu îți venea tocmai bine la prima vedere. Dacă ai multe evenimente festive în următoarea perioadă, investește într-un astfel de sutien.

3

Nu mai sta pe gânduri și vizitează magazinul Jolidon din Aurora Mall unde te așteaptă noua colecție de toamnă-iarnă!

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Property of