Aurora Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Îngrijire din cap până-n picioare la început de toamnă

4 octombrie 2017
ingrijire-din-cap-pana-n-picioare-la-inceput-de-toamna

Între job, familie și prieteni, suntem mereu pe fugă, tocmai de aceea e nevoie să luăm din când în când câte o pauză de relaxare și răsfăț, ca să avem grijă de noi, de sănătatea și frumusețea noastră. La Aurora Mall te așteaptă produsele perfecte pentru ca tu să îți creezi chiar la tine acasă o oază de relaxare, un spa pentru trup și suflet!

Începem sesiunea de înfrumusețare cu atenție pentru părul nostru! Dacă vrei o schimbare de look, cel mai simplu e să optezi pentru o altă culoare a părului. Se poartă culorile naturale și cele deschise: nuanțele de blond, șuvințele, balayage-ul sunt doar câteva dintre trendurile în materie hairstyle pe care le recomandă specialiștii.

Însă, îngrijirea părului nu ține doar de o culoare spectaculoasă și strălucitoare. Pentru un păr sănătos trebuie să aplici periodic tratamente și seruri care să îl protejeze, atât de razele soarelui, cât și de produsele și ustensilele pentru coafat.

L’Oréal îți oferă o mulțime de produse pe care te poți baza pentru un păr frumos și sănătos – vino la Carrefour Aurora Mall să le descoperi!

1
LOREAL SOLAR SUBLIME, șampon regenerant după soare, 250 ml
LOREAL SERIE EXPERT Nutrifier, balsam vârfuri deteriorate, 40 ml
LOREAL INOA, Vopsea permanentă blond foarte deschis auriu irizat, 60 gr

 

Următorul pas e să avem grijă de trupul nostru la exterior. Pentru asta, e nevoie de produse care să ne hidrateze și să ne protejeze pielea, după o perioadă în care am expus-o sistematic la ultraviolete. În plus, printr-o ședință corectă de tratament ne putem menține mai mult timp bronzul obținut în această vară. O piele frumoasă va emana sănătate și vitalitate prin toți porii!

Pentru o îngrijire corespunzătoare a pielii, încearcă produsele L’Occitane de la Sensiblu Aurora Mall:

2
Cremă de mâini Revigorantă cu Verbina
Cremă pentru picioare cu Unt de Shea
Cremă de corp extrahrănitoare

Nu trebuie să uităm că un corp sănătos în interior va exprima sănătate și la exterior. Tocmai de aceea, este important să ne hrănim corect, cu alimente sănătoase care să ne crească imunitatea și să ne dea energie în fiecare zi. Fructele și legumele trebuie să se regăsească zilnic în alimentația noastră, așa că vino la Carrefour Aurora Mall să cumperi numai bunătăți!

Dacă vrei să te răsfeți după sesiunea de îngrijire cu un smoothie delicios, cumpără ingredientele preferate din Carrefour și investește într-un NutriBullet de la TopShop Aurora Mall, care să te ajute să prepari, în cel mai scurt timp, băuturi savuroase!

3

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Property of