Aurora Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Cum să-ţi faci bucle de plajă cu placa de întins părul

4 mai 2016
kim-k

Kim Kardashian este una dintre vedetele renumite pentru frumusețea părului ei și coafurile stilate pe care le poartă. Fie că-și lasă părul liber, fie că și-l aranjează în cocuri elegante sau împletituri chic, Kim arată mereu ca scoasă din cutie.

Una dintre coafurile sale trademark sunt buclele de plajă, așa-numitele „beach waves”, bucle ușor dezordonate care arată ca și când ai fi petrecut o zi pe plajă și părul ți-a fost mângâiat de soare și stropit de apa mării.

Cum poți obține faimoasele „beach waves” în stil Kardashian? Nu e complicat, ai doar nevoie de „armele” potrivite: spumă pentru volum, spray cu sare de mare și o placă pentru întins părul.

Cum procedezi? Aplică pe părul spălat spuma pentru volum, apoi pulverizează spray cu sare de mare pe toată lungimea părului – sarea de  mare va da părului acea textură aspră specifică buclelor de plajă.

Ia o suviță de păr, nu foarte groasă, și întinde-o cu placa spre exterior, de la rădăcină până la jumătatea șuviței. Eliberează suvița, apoi întinde jumătatea rămasă, de data aceasta mișcând placa înspre interior. Astfel, suvițele vor căpăta un aspect texturat, în zig-zag, fără să aibă onduleuri foarte definite.

Caută produsele în magazinele de frumusețe din Aurora Mall și începe să experimentezi! În scurt timp, te vei putea lăuda cu bucle de plajă ca ale lui Kim Kardashian!

 

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Property of