Aurora Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

3 cărți pentru noile mămici

2 august 2016
shutterstock_365803175

Cea mai bună veste pentru o femeie este aceea că a rămas însărcinată, dacă îți dorește acest lucru. Însă alături de fericire, apar și sentimente de anxietate în fața necunoscutului și multe întrebări, mai ales pentru cele care așteaptă primul copil. Sunt pregătită să fiu o mama bună? Cum voi putea educa copilul? Cum să iau cele mai bune decizii cu privire la alimentația sa? Și multe altele.

Noi îți spune să nu te îngrijorezi! Ai la dispoziție 9 luni în care să te documentezi și să găsești toate răspunsurile de care ai nevoie. Și îți propunem să începi cu o vizită în Librăriile Alexandria unde vei găsi o selecție de cărți special pentru tine. Iată câteva titluri:

Îngrijirea sugarului și a copilului

Autor: Dr Spock

ingrijirea-sugarului-si-a-copilului-o-carte-despre-dezvoltarea-copilului-de-la-nastere-pana-la-adolescenta_1_fullsize

Generații de părinți din toată lumea au avut încredere în cea mai bine vândută carte a dr. Spock. Veți găsi informațiile de care aveți nevoie pentru a face față schimbărilor și provocărilor lansate de noul secol, planificarea pentru facultate, autism, precum și alte subiecte, cum ar fi: alimentația la sân: cele mai noi abordări și tehnici, cum să vorbiți cu copilul dumneavoastră despre sex, droguri sau boli, vaccinări, vitamine și nutriție, tulburări de comportament și de învățare, îngrijirea danturii și a vederii, cum să creșteți copiii pentru a nu deveni violenți, părinții homosexuali, copiii cu nevoi speciale, primul ajutor și prevenirea traumatismelor.

La ce să te aștepți când ești însărcinată

Autor: Heidi Murkoff

la-ce-sa-te-astepti-cand-esti-insarcinata_1_fullsize

Cuprinde tot ce este nou în sarcină, naștere și stilul de viață al viitorilor părinți, conține un plan complet al perioadei dinaintea concepției, informații despre alegerea medicului, alternative pentru naștere, a două sarcină, gemeni, sex în timpul sarcinii și modul de soluționare a unor probleme mai mult sau mai puțin frecvente din sarcină.

Cum să facem fericit un copil în primul său an de viață

Autor: Nessia Laniado

cum-sa-facem-fericit-un-copil-in-primul-sau-an-de-viata_1_fullsize

Prin intermediul emoțiilor, copilul învață și-și dezvoltă toate capacitățile. În această carte pot fi găsite gesturile zilnice, ocaziile, modalitățile de a-i spune copilului de sute de ori pe zi că îl iubim, așa cum ne recomandă să facem o veche zicală chinezească. Instrumentele necesare pentru această sunt la îndemână tuturor. Cele pe care le prezentăm în aceste pagini ne vin din tradiții, dar sunt confirmate de cercetări științifice riguroase: mângâierile, legănatul, muzica, mirosurile plăcute, cântecelele de adormit, jocurile ritmate și nenumăratele ritualuri mărunte prin care putem face că zilele copiilor noștri să fie pline de fericire.

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Property of