Aurora Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

3 cărți pe care să le citești înainte să vezi filmul

15 mai 2017
shutterstock_159503864

S-au făcut multe, mult prea multe, adaptări cinematografice după romane foarte cunoscute. De asemenea, sunt povești care au devenit cunoscute după ce s-a lansat filmul. Cu toate că vorbim și despre câștigătoare ale premiilor Oscar, asupra unui lucuri putem cădea toți de acord: cartea întotdeauna va bate filmul!

Îți propunem azi 3 cărți pe care să le citești înainte să vezi filmul sau chiar dacă ai văzut filmul. Vizitează zona de cărți din Carrefour Aurora Mall și alege romanul preferat:

Înainte să te cunosc de Jojo Moyes

inainte_sa_te_cunosc_de_jojo_moyes (1)

Lou Clark știe o mulțime de lucruri. Știe câți pași sunt de la stația de autobuz până acasă. Știe că îi place să lucreze la ceainăria The Buttered Bun și că s-ar putea să nu fie îndrăgostită de iubitul ei, Patrick. Ceea ce Lou nu știe este că e pe cale să-și piardă locul de muncă și că viața ei rămâne normală doar pentru că e, în esență, previzibilă.

Will Traynor știe că accidentul de motocicletă pe care l-a suferit l-a făcut să-și piardă dorința de a trăi. Știe că totul i se pare acum insignifiant și lipsit de bucurie și știe totodată și cum să pună capăt acestei stări de lucruri. Ceea ce Will nu știe este că Lou e pe cale să-și facă apariția în lumea lui într-o explozie de culoare. Și nici unul dintre ei nu știe că urmează să schimbe destinul celuilalt pentru totdeauna.

Înainte să te cunosc e o poveste de dragoste pentru generația de azi, despre o iubire neașteptată între doi oameni care nu au nimic în comun. O carte romantică și imprevizibilă, care îi va provoca pe cititori să se întrebe ce e de făcut atunci când, de dragul celui pe care îl iubești, trebuie să-ți sacrifici propria fericire.

Poștașul sună întotdeauna de două ori de James M. Cain

untitled_1_6

Un vagabond tânăr și imoral. O femeie frumoasă și nemulțumită de viață, căsătorită cu un bărbat nepotrivit. O situație care are o singură ieșire, una oribilă. O soluție care creează alte probleme, fără ca nici una dintre ele să poată fi rezolvată.

Publicat pentru prima oară în 1934, romanul a fost interzis la Boston din cauza amestecului său exploziv de violență și erotism. Poștașul sună întotdeauna de două ori este un exemplu clasic al romanului negru, care l-a propulsat pe James M. Cain în rândul scriitorilor importanți cu o viziune de ansamblu asupra părții aride și nevăzute a Americii.

Crima din Orient Express de Agatha Christie

agatha_christie_crima_in_orient_express-1

Un afacerist american găsit mort într-un compartiment închis pe dinăuntru din luxosul Orient Express, douăsprezece lovituri de cuțit și doisprezece călători, toți suspecți. De data aceasta însă, victima a cărei moarte o investighează Hercule Poirot nu mai este deloc nevinovată. Pe parcursul anchetei sale, detectivul belgian va descoperi ce consecințe tragice a avut un celebru caz de răpire și ucidere a unui copil asupra familiei acestuia și a altor apropiați. Iar în cele din urmă, va trebui să răspundă la o întrebare cu care nu s-a mai confruntat: Poate fi crima justificabilă? Cel mai fascinant și mai celebru caz al lui Hercule Poirot.

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Property of