Aurora Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Simte Magia Crăciunului la Aurora Mall!

11 decembrie 2017
Untitled design (2)

Sărbătorile de iarnă sunt întotdeauna un prilej de bucurie, de a dărui și de a fi împreună. Tocmai de aceea ți-am pregătit evenimente speciale, să marcăm împreună apropierea Sărbătorii magice a Crăciunului.

Te așteptăm începând cu 15 Decembrie cu recitaluri de colinde să intrăm așa cum se cuvine în atmosferă celei mai iubite sărbători. De Vineri până Duminică ne vom delecta cu cele mai îndrăgite colinde alături de copiii de la Palatului Copiilor și Liceul de Artă din Buzău. De Luni, 18 Decembrie, ne continuăm călătoria prin ținutul fermecat al Crăciunului împreună cu animatori talentați ce vor realiza împreună cu cei mici diverse decorațiuni, ornamente pentru brad și scrisori pentru Moș Crăciun. Atelierul lui Moș Crăciun este deschis în fiecare zi, în perioadă 18 – 22 Decembrie, interval orar 18:00 – 20:00. Micuții sunt așteptați la mall chiar de Moș Crăciun care le va asculta dorințele și îi va recompensa pentru faptele bune de peste an.

Te așteptăm la Aurora Mall să celebrăm împreună sărbători de neuitat!

Programul evenimentelor:
Vineri, 15 Decembrie și Duminică, 17 Decembrie: Spectacol de colinde
Luni, 18 Decembrie – Vineri, 22 Decembrie (18:00 – 20:00): Atelierul lui Moș Crăciun

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Property of