Aurora Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Tips & Tricks: decor vintage în casa ta

26 mai 2017
shutterstock_261743900

Se poartă vintage mai mult ca oricând, o reevaluare estetică a unor vremuri de demult apuse, în care gusturile păreau mai bine articulate decât în prezent. Moda revine întotdeauna, în absolut orice domeniu,  de la haine la mobilier, formele şi culorile vintage aduc un plus de esenţă clasică lucrurilor, care par să adauge eleganță în viaţă de zi cu zi. Şi ce poate fi mai clasic decât lemnul? Ne-am gândit să îţi arătăm cum să aduci un aer retro în spaţiul tău preferat, fie că este vorba de locuinţă sau de birou.

cador

Începi decorarea încăperii cu un bar complet echipat la alegere marca Zofoli, brand italienesc de renume, importat exclusiv la Cador Fashion for Home. Poţi să îl alegi cu pahare de cristal incluse, perfecte pentru a fi ciocnite într-o seară romantică, frapiere şi sticle. La Cador Aurora Mall poţi găsi un astfel de element care va completa perfect încăperea elegantă pe care vrei s-o decorezi!

Pentru iubitorii de ceasuri am pregătit o selecţie de orologii în stil vintage care este imposibil să nu impresioneze. Aşează-l pe un scrin vechi din lemn masiv şi lasă-te purtat în timp!

cador2       

Ca noutate, acum găsiţi în magazinele Cador Fashion for Home  gama de ceasuri elegante din mahon personalizate Cador, diferite dimensiuni  şi modele pentru perete, pentru birou sau şemineu cu preţuri începând de la 200 Lei.

 

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Property of