Aurora Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Sfaturi utile pentru joggingul de toamnă

16 noiembrie 2017
sfaturi-jogging-toamna

Doar pentru că temperaturile încep să scadă, nu este un motiv să renunțăm la alergat. Joggingul pe timp de toamnă poate fi la fel de antrenant și relaxant ca cel din timpul verii. Trebuie doar să ții cont de câteva aspecte.

Îmbracă-te în straturi

O greșeală frecvent întâlnită la multe persoane care fac jogging este că se îmbracă prea gros. Pe lângă tricou sau bluză, ia o jachetă cu tine pe care o poți da jos și lega în jurul taliei atunci când simți că te încălzești. De asemenea, zilele mai scurte te obligă să porți echipament colorat sau cu elemente reflectorizante, astfel încât să poți fi cu ușurință observat dacă mergi la alergat dimineața devreme sau după ce soarele a apus.

Trening Adidas Femei

Puma-Style-Woven-Suit-1771457-00-63418 Adidas-Cotton-Logo-Suit-1787191-00-60843

Trening Puma Bărbați

Capitolul motivare

Încearcă să găsești mereu metode de a te motiva. Aleargă cu un prieten sau formează un grup, schimbă locul din când în când pentru a te bucura de o nouă priveliște.

Încălțăminte

Modele care îți fac alergatul mai simplu:

2310003635_0284_01-list 2310006904_0002_01-list

Pentru că încălțămintea sport este făcută astfel încât să elimine căldura, asigură-te că porți șosete groase atunci când vremea nu este prea prietenoasă.

Cele mai bune echipamente sunt disponibile la Intersport Aurora Mall, iar acum te poți bucura și de o super ofertă la geci!

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Property of