Cufărul Verde

Promovam un stil de viata sanatos cu tot ceea ce implica acesta. Va asteptam in magazinele noastre unde veti afla sfaturi utile pentru dieta,frumusete si sanatate.

D&P

Intra in lumea magica a esentelor D&P Perfumum. Ingredientele noastre sunt de cea mai buna calitate si vin de la producator din Franta si de la firmele din Comunitatea Europeana cu certificate IFRA. Conceptul este fascinant in simplitatea sa: indiferent care sunt parfumurile tale preferate, sigur le vei gasi la noi.

Kendra

O sursă permanență de inspirație pentru frumusețe, KENDRA beauty cosmetics este o combinație reușită între parfumerie selectivă, produse de machiaj și pentru îngrijire. KENDRA beauty cosmetics te răsfață cu programe personalizate pentru ritualul tău zilnic de înfrumusețare sau create pentru evenimentele speciale din viață ta.

Te așteptăm în KENDRA beauty cosmetics din Aurora Shopping Mall cu servicii de machiaj (de zi/seară, flash make up, aplicare lacuri de unghii, aplicare gene false), consultanță și recomandări pentru îngrijirea tenului, noutăți, avanpremiere, oferte exclusive și prețuri promoționale.

Nu rata sfaturile și concursurile desfășurate în comunitatea noastră pe Facebook: KENDRA beauty cosmetics.