Swarovski

Swarovski este lider mondial in taierea cristalelor, inca din anul 1895. Creativitatea si inovatia asigura calitatea, taietura inegalabila si finisarea fiecarui cristal.
Procesul de creare al produselor este initiat din inspiratia noilor trenduri si sunt sustinute de culori, efecte și forme deosebite.
Mesager al emotiilor, Swarovski ofera cadouri unice prin colectiile de bijuterii clasice si moderne, obiecte de cristal, ceasuri si accesorii trendy.

Pandora

PANDORA concepe, produce și comercializează bijuterii contemporane finisate manual, fabricate din materiale de calitate superioară, la prețuri accesibile.

Misiunea PANDORA este de a oferi femeilor din întreaga lume, un univers de bijuterii de calitate superioară, finisate manual, moderne și originale prin care le încurajează să își exprime personalitatea. Fiecare femeie are propria ei poveste – o colecție personală de momente speciale care le fac ceea ce sunt. De aceea celebrăm aceste momente. De aceea credem că aceste momente sunt de neuitat.

Ca și povestea PANDORA.

Splend’or

Magazinul Splend’or atrage prin eleganta prezentarii colectiilor de ceasuri si bijuterii, fiind o usoara cale de acces catre brandurile internationale ce suprind prin noutate, stil si diversitate.

Aici se regasesc modele clasice de design orologer ce masoara timpul cu mecanisme automatice sau quartz (Certina, Doxa, Seiko, Atlantic, Timex si altele), bijuterii sculptate in aur sau argint si setate cu diamante, perle sau alte pietre pretioase (Esprit, Oliver Weber, Cacharel, Majorica, Morellato si altele).

Antonia Gold

Magazin specializat in comercializarea de bijuterii si alte accesorii.