Fetițele Powerpuff vin la Aurora Mall

Mascotele Fetițele Powerpuff vor veni la Aurora Mall sâmbătă, 21 aprilie, între orele 16:00 şi 20:00, să se întâlnească cu fanii!

Vom pregăti un colț special, în faţa magazinului Altex, amenajat pentru cei mici unde vor face cunoștință cu cele 3 fetițe cu superputeri, vor socializa, se vor distra și se vor fotografia cu personajele preferate!

Copiii anilor ’90 , dar și copiii lor au crescut cu aventurile fetițelor Powerpuff și nu există persoană care să nu le iubească. Iar dacă te gândești cu nostalgie la toate episoadele în care reușeau să îl oprească pe Mojo Jojo din a cuceri lumea și puștiul tău adoră să le urmărească poveștile atunci trebuie să vii la Aurora Mall să le cunoști!

În plus, în weekendul 21-22 aprilie, magazinul Noriel face o bucurie celor mici şi oferă discount 40% la toate  jocurile şi seturile de puzzle sub licenţa Powerpuff Girls.

 

Ateliere de creaţie şi distracţie

Weekendul acesta ne pregătim intens pentru sărbătorile de Florii şi Paşte! Vino cu cel mic la atelierele noastre de creaţie pregătite special pentru sărbători şi priveşte-l pe micuţ cum confecţionează cu dibăcie diverse decoraţiuni tematice. Te vor cuceri, cu siguranţă!

Atelierele încep la ora 11:00, iar accesul este GRATUIT!

Ateliere de creaţie pentru copii

Începând din acest weekend, te aşteptăm cu cel mic la o nouă serie de ateliere de creaţie. Vino sa întâmpinăm primăvara împreună, creativi aşa cum te-am obişnuit! Prichindeii îşi pot da frîu liber imaginaţiei participând alături de animatorii noştri la diverse proiecte: confecţionare de mărţişoare, personaje de basm, floricele şi bijuterii artizanale.

Accesul la atelierele de creatie este gratuit!

Program evenimente:

24 – 25 Februarie 2018

3 – 4 Martie 2018

24 – 25 Martie 2018

Atelierele se desfăşoară între 11:00 şi 13:00.

Weekendul micilor inventatori

Ziua Copiilor Inventatori celebrată la 17 Ianuarie va fi marcată așa cum se cuvine la Aurora Mall. Sâmbătă 20 Ianuarie și Duminică 21 Ianuarie te așteptăm împreună cu micul tău explorator la un eveniment inedit: Weekendul micilor  inventatori – ateliere științifice pline de amuzament dar și de informații prețioase.

Copiii vor fi, cu siguranță, fascinați de experimentele spectaculoase cu magneți și electromagneți, învățând totodată principiul de funcționare și aplicațiile magneților în viață de zi cu zi.

Distracția este garantată iar participarea, gratuită!

Program ateliere:
Sâmbătă, 20 Ianuarie 11:00 – 13:00
Duminică, 21 Ianuarie 11:00 – 13:00

Weekendul acesta te așteptăm la Aurora Mall pentru noi evenimente … magnetizante 🙂

Simte Magia Crăciunului la Aurora Mall!

Sărbătorile de iarnă sunt întotdeauna un prilej de bucurie, de a dărui și de a fi împreună. Tocmai de aceea ți-am pregătit evenimente speciale, să marcăm împreună apropierea Sărbătorii magice a Crăciunului.

Te așteptăm începând cu 15 Decembrie cu recitaluri de colinde să intrăm așa cum se cuvine în atmosferă celei mai iubite sărbători. De Vineri până Duminică ne vom delecta cu cele mai îndrăgite colinde alături de copiii de la Palatului Copiilor și Liceul de Artă din Buzău. De Luni, 18 Decembrie, ne continuăm călătoria prin ținutul fermecat al Crăciunului împreună cu animatori talentați ce vor realiza împreună cu cei mici diverse decorațiuni, ornamente pentru brad și scrisori pentru Moș Crăciun. Atelierul lui Moș Crăciun este deschis în fiecare zi, în perioadă 18 – 22 Decembrie, interval orar 18:00 – 20:00. Micuții sunt așteptați la mall chiar de Moș Crăciun care le va asculta dorințele și îi va recompensa pentru faptele bune de peste an.

Te așteptăm la Aurora Mall să celebrăm împreună sărbători de neuitat!

Programul evenimentelor:
Vineri, 15 Decembrie și Duminică, 17 Decembrie: Spectacol de colinde
Luni, 18 Decembrie – Vineri, 22 Decembrie (18:00 – 20:00): Atelierul lui Moș Crăciun