Luna iulie îți aduce mii de premii și reduceri

Sezonul estival a sosit, semn că vara și-a intrat oficial în drepturi. Este momentul perfect să te bucuri de shopping și distracție, așa că ți-am pregătit o serie de oferte de neratat.

În plus, în luna iulie, cumpărăturile de minimum 100 de lei din orice magazin din incinta Aurora Mall și cumpărăturile de minimum 150 de lei din hypermarketul Carrefour îți aduc garantat un voucher de 10 lei pe care îl poți folosi să te răsfeți cu bunătăți din restaurantele Hercule, KFC și Toledo.

Ne pregătim pentru luna premiilor și reducerilor cu o super petrecere de weekend.  Pe 30 iunie și 1 iulie, te așteptăm la WEEKEND PARTY să te bucuri de shopping și distracție așa cum se cuvine! Vezi AICI ce surprize te așteaptă doar la Aurora Mall!

Consultă regulamentul campaniei AICI.

Spor la cumpărături!

Sărbătorim vara cu Weekend party la Aurora Mall

Cum sună două ore de distracție în mall-ul tău preferat? Foarteeeeeeeee bine!

Ne place să te surprindem plăcut de fiecare dată, așa că ne-am gândit că perioada verii este perfectă pentru un Weekend Party în care să te răsfățăm așa cum meriți.

Iată ce surprize ți-am pregătit:

  • super oferte (mai multe detalii AICI)
  • Photo Bus – ca să imortalizezi experiența de la Aurora Mall
  • muzică bună mixată de un DJ energic
  • băuturi delicioase din partea casei
  • vată de zahăr
  • distracție cât cuprinde

Ne vedem la Aurora Mall, destinația ta de shopping și distracție! 

Atelier interactiv de educație rutieră la Aurora Mall

”Alege viața!” este îndemnul pe care îl transmitem copiilor vineri, 25 mai, de la ora 11:30, în cadrul atelierului interactiv de educație rutieră cu același nume.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău și își propune să aducă în atenția copiilor importanța cunoașterii regulilor de circulație.

Copiii vor învăța mai multe detalii despre conduita preventivă, respectarea regulilor  de circulație și identificarea corectă a indicatoarelor rutiere printr-un circuit auto interactiv.

Ajută-l pe copilul tău să își formeze un comportament rutier responsabil!

Vino la Aurora Mall să redescoperim bucuria copilăriei

În perioada 28 mai – 1 iunie, sărbătorim ”Dulce copilărie”, iar toată atenția noastră se îndreaptă mai mult ca oricând către cei mici.  Toți prichindeii  sunt așteptați la Aurora Mall să sărbătorim Ziua Copilului așa cum se cuvine.  Am pregătit un program special cu activități distractive și educative, pe placul tuturor:

28 – 31 mai -> 17.00 – 19.00

Cei mici vor fi răsfățați cu dulciuri, muzică veselă și facepainting, în timp ce animatorii noștri îi vor înveseli cu cele mai amuzante jocuri și distracție cât cuprinde.

Vineri, 1 iunie, de la ora 12:00, dăm mare petrecere –“Let’s Party”. Jocurile interactive, sesiunile de facepainting, baloanele, muzica, și dulciurile vor stârni bucuria tuturor copiilor.

Vă așteptăm cu drag la Aurora Mall să ne amintim împreună cât de dulci sunt anii copilăriei!

Sărbătorim Ziua Europei cu ateliere de creaţie pentru copii

Ziua Europei, aniversată an de an pe 9 mai, este o sărbătoare anuală a păcii și unității pe continentul european.

Vă aşteptăm cu mic, cu mare la Aurora Mall cu ateliere de creaţie unde cei mici îşi vor putea provoca îndemânarea şi imaginaţia prin construirea unor machete ale clădirilor-simbol din cele mai importante ţări europene. Vom folosi materiale reciclabile pentru a reaminti importanţa protejării mediului înconjurător.  

Unde şi când?

  • 5 şi 6 mai
  • intervalul orar 11:00 şi 13:00
  • în faţa magazinului Altex